Rvs spoelbakken

Home » Portfolio Items » Rvs spoelbakken

Rvs spoelbakken zijn er in vele soorten en maten te verkrijgen. Vrijwel ieder keukenblad beschikt over een roestvrijstalen spoelbak. Veelal vanwege zijn hygiënische eigenschappen maar ook vanwege het duurzame en robuuste karakter van het roestvrijstaal. Roestvrijstaal is super hygiënisch en goed schoon te maken.

Naadloos inlasbaar

Een bijkomend voordeel van roestvrijstalen werkbladen is dat  rvs spoelbakken naadloos in het blad kunnen worden verwerkt. De spoelbakken worden naadloos in het rvs werkblad gelast. De lasnaad die bij het lassen ontstaat wordt weg geslepen waardoor er een fraaie afwerking ontstaat.

Vele merken rvs spoelbakken

Roestvrijstaal Volkert Schuil B.V. last vrijwel alle (inlasbare) roestvrijstalen spoelbakken in van de bekende merken, o.a. Reginox, Franke, ABK, Lorreine, Caressi, Blanco. Binnen dit programma beschikken we over legio aan mogelijkheden om de gewenste spoelbak of spoelunit in het rvs werkblad te verwerken. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal ‘standaard’   spoelbakken in diverse en afwijkende afmetingen. Ook beschikken wij over een aantal eigen spoelbakken.

Rvs spoelbak op maat

Wij kunnen indien gewenst roestvrijstalen spoelbakken op maat geheel naar wens (en binnen de technische mogelijkheden) produceren. Dit zijn spoelbakken met een haakse hoekafwerking met een 3 1/2 afvoer met korfplug en wandoverloop of een 1 1/2 afvoer met stopketting en wandoverloop of spoelbakken zonder wandoverloop met afvoer en standpijp.

Afwijkende afmetingen, afloop of andere wensen voor roestvrijstalen spoelbakken? Door onze jarenlange ervaring in roestvrijstaal kunnen wij u uitstekend voorzien van advies welke mogelijkheden er zijn. We gaan allen produceren als we samen een haalbaar product kunnen maken dat kwalitatief naar wens is.

 


Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze Specialiteiten

 • rvs kookbrug
  RVS Kookbrug
 • rvs werkblad
  Rvs werkbladen
 • rvs werktafel
  Rvs werktafel
 • rvs achterwand
  Rvs achterwanden
 • rvs spoelbak
  Rvs spoelbakken
 • rvs plint
  Rvs plinten