RVS Kookbrug

Home » Portfolio Items » RVS Kookbrug

De Rvs Kookbrug is een van de specialiteiten van Roestvrijstaal Volkert Schuil B.V. Al vele jaren maken wij kookbruggen van roestvrijstaal in diverse afmetingen, uitvoeringen maar vooral geheel naar wens gemaakt van uw klant. Met onze jarenlange ervaring en technische know-how van roestvrijstaal helpen wij u graag de wensen van uw klant in de praktijk uit te voeren. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Rvs kookbrug naar wens gemaakt

De rvs kookbrug maken wij geheel naar wens van de klant. De kookbrug kan net als een rvs werkblad in verschillende randhoogtes geleverd worden. Hierin wordt de rvs spoelbak naar wens ingelast, worden er sparingen voor de kookplaat (opleg of vlakke inbouw) of bijvoorbeeld Pitt-cooking, ingelaste rvs ringen en andere wensen op maat in het blad verwerkt. Als iets niet kan of niet verstandig is zult u dat ook van ons horen, uiteindelijk willen we een fantastisch product voor uw klant. Daarbij doen we geen concessies aan kwaliteit niet in materiaal maar ook niet in de afwerking van het product.

Diverse uitvoeringen

Iedere kookbrug wordt op maat gemaakt in diverse uitvoeringen. De rvs kookbrug kan zowel in één geheel met twee in verstek aangelaste steunwangen worden geleverd als halve kookbrug met een aangelaste steunwang aan één zijde. Maar een kookbrug opstelling kan ook uitgevoerd worden als rvs werkblad met losse steunwangen.

In kookbruggen vanaf randhoogte 60 mm kunnen antraciete inbouw wandcontactdozen worden verwerkt.
Ook kunnen de wandcontactdoosjes verwerkt worden in de steunwangen. We denken we graag mee bij de voor uw klant specifieke wensen, vraag ons om advies deze wensen technisch mogelijk te maken.

Diverse afwerkingen

Onze kookbruggen zijn te leveren in de verschillende afwerkingen van het rvs oppervlak:

  • Glad mat geborsteld
  • Korrel 320 geslepen
  • Alu-look
  • 3D finish (richtingloos geborsteld)
  • Wild geborsteld

Wij beschikken over monstermateriaal van onze rvs finishes die wij u kunnen toeleveren.
Meer info

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.