Over ons

Home » Over ons

Roestvrijstaal Volkert Schuil B.V. is een fabrikant van roestvrijstaal maatwerk voor keuken en interieur en gevestigd in Sneek. Vanuit onze productie locatie in Sneek bedienen wij heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Specialist in roestvrijstalen werkbladen

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van maatwerk roestvrijstalen werkbladen. Daarnaast maken wij uiteraard ook achterwanden, fronten, panelen, kook- en spoelbruggen, meubelstukken, tafelonderstellen, tafelpoten, frame’s etc.

Stuk- en serieproducties

Wij produceren al onze roestvrijstalen werkbladen op maat naar de gewenste specificaties. Uiteraard binnen de technische mogelijkheden van het materiaal en de inrichting van het machinepark en de gereedschappen. We geven u hier graag advies over. Naast stukproducties zijn wij uitermate goed ingericht om op te schalen voor grotere aantallen bladen voor projecten.

Afnemers

Onze afnemers bevinden zich onder keukenzaken, interieurbouwers, meubelmakers, projectinrichters, bouwbedrijven, horeca en groothoreca, zorginstellingen etc.

Kwaliteit

Wij leveren een kwalitatief zeer hoogwaardig product. Kwaliteit gaat bij ons verder dan alleen het product, het afleveren van een kwalitatief product is een voorwaarde. Onze toegevoegde waarde zit met name in de jarenlange ervaring met en de kennis van het materiaal en de mogelijkheden. Zowel op de werkvloer als op kantoor. Wij hechten ook waarde aan het kritisch meedenken bij aanvragen en opdrachten en het zoeken naar oplossingen voor complexe producten. In de keuze voor materialen doen wij geen concessies op kwaliteit en werken altijd met de hoogste kwaliteit roestvrijstaal.

Daarom Roestvrijstaal Volkert Schuil B.V.

  • Specialist in rvs werkbladen

  • Zeer hoge kwaliteit

  • Scherpe offertes

  • Snelle  levertijden

  • Korte lijnen

  • Betrouwbaar, kritisch en meedenkend

  • Meer dan 25 jaar ervaring in rvs maatwerk